Coneixem a Con mis manitas

29/05/2021
Comparteix

Receptes saludables per a tota la família

Clara Farràs. Ed.Zenith

Hem conegut la iniciativa Mimook www.mimook.com.

Botiga online de zero waste de productes sense plàstic i per a reduir residus de manera senzilla, una entre altres dels que han aparegut com a les Botigues “compro oro” en el seu moment, el cas es que si o si , la presa de consciència sobre l’abús del plàstic fa que tinguem presents productes com el sabó sòlid, les compreses de roba o els embolcalls de l’entrepà de més d’un ús.

Mimmok no es tan sols una botiga de zero waste, sinó no ens hagués cridat l’atenció, Mimmok és només la punta del iceberg del treball autodidacta de la Clara Farràs i el seu incondicional company Santi Méndez.

Que porten dedicant els darrers anys de la seva vida a fer un entorn millor per a ells i per als seus fills i per ende a la resta de persones relacionades amb la sostenibilitat i l’entorn alimentació familiar. Coneixereu al Juan Llorca, un cuiner de bressol mediàtic, doncs ara sabem on ha trobat la seva inspiració , sens dubte en aquesta parella.

El manuscrit de la Clara “Con mis manitas” en referència la introducció gradual dels aliments sòlids en les primeres etapes de la vida dels infants, fan que tot sigui més fàcil per a totes.

BLW Baby Led Weaning o “alimentació complementaria a demanda”. Anomenem així a l’etapa d’alimentació dels més petits en la que s’introdueix aliments sòlids.

Weaning, es la paraula anglesa per a descriure ho, i així BABY_LED WEANING es traduiria com a “ el bebé , dirigeix la seva alimentació” o “el bebe menja sol” (malgrat Weaning fa referència al destete en aquest context fa referència a l’alimentació solida).

Estem davant d’una petita obra d’art a nivell gràfic, sintètic, concís i contribueix a l’acompanyament de les personetes que parim i de les parelles que han decidit fer-les créixer en el respecte. Només una nota sobre la Clara: La Clara Farràs es il·lustradora i dissenyadora gràfica i una gran apassionada de l‘alimentació saludable i el residu Zero.

Feu un cop d’ull al manual i regaleu si s’escau el que us proposa.


Configuració de Cookies


Tanca Més informació