Xarxa

 

  • VEUS PER LA SOBIRANIA ALIMENTARIA. Plataforma heterogènia que aglutina persones, entitats i moviments socials que treballem per la SLogo Veusobirania alimentària des de diversos àmbits per construir unes ciutats veritablement sostenibles.

https://veussalimentaria.cat/

 

 

 

Xarxa de Consum Solidari és una organització autònoma política i financerament, basada en els seus associats/des actius/es en els que resideix la sobirania de l’organització exercida a través de la democràcia participativa.

És part significativa d’un moviment social transformador en el consum, en el comerç i en la lluita feminista,  des d’una perspectiva de solidaritat internacional i de desenvolupament local, i constructora de discurs, consciència i pràctiques alternatives a l’actual model de desenvolupament generador de pobresa.

  • Comissió Ecologia de la XES

Ecologia

Generar discurs davant les institucions de la problemàtica socioambiental i plantejar solucions, i fer-ho d’una forma col·lectiva.

Fer visible la problemàtica socioambiental: residus, mobilitat, energia, alimentació, canvi climàtic, turisme, etc., i promoure el consum responsable, l’educació socioambiental i la justícia eco-social.

Promoure la intercooperació entre les entitats de la XES (i del conjunt de l’ESS) que tinguin en la seva missió assolir la sostenibilitat, generant solucions a problemàtiques comunes i construint estratègies conjuntes.

 

 

Configuració de Cookies


Tanca Més informació