Canvi d’Imatge: Col·laboració Mercat de Pagès La Sagrera i alumnes de La Llotja, Escola d’art i disseny.

14/03/2022
Comparteix

Mercat de Pagès La Sagrera es va anar formant durant els cafès de després de les estones de migdia amb els infants, les prèvies a l’espai del menjador, la motivació i la voluntat de transmetre altres models alimentaris i de consum i la defensa de l’agricultura local i l’ecologia integral.

Ara fa tres anys que vam començar a rumiar el projecte i creiem que ha arribat el moment de donar-li una rentada de cara. És per això que pensant sobre el canvi d’imatge de Mercat de Pagès La Sagrera, se’ns va ocórrer continuar creant comunitat i xarxa amb les diferents entitats del districte i col·laborar amb els alumnes de La Llotja, l’Escola d’art i disseny de Sant Andreu.

Mitjançant un contracte de pràctiques amb quatre alumnes del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d’Assistència al Producte Gràfic, i durant tres mesos de feina, hem realitzat un canvi radical d’imatge i de cartells, així com altres sorpreses que aviat sortiran a la llum.

A través de diverses trobades, propostes i modificacions hem aconseguit una imatge ben diferent, un aire fresc i per a tots els públics.

Ben aviat farem una presentació com cal i podreu veure la gran feina duta a terme pels alumnes de La Llotja.

 

Ens sentim molt agraïdes per aquesta col·laboració, ha estat un aprenentatge compartit i una experiència molt enriquidora.

 

 


Configuració de Cookies


Tanca Més informació